Cautare

18988 de rezultate pentru "accident baia mare masina" (6.57 secunde)
Gabriela Boerescu) Vara inseamna mare, apa, balaceala, piscine si spa-uri, dar totusi, baia in piscina are si efecte neplacute asupra pielii corpului si a tenului, asa ca este necesara cunoasterea a cateva trucuri despre protectia impotriva clorului din piscina.
Cei doi sustin ca din cauza ca au fost urmariti cu masinile de paparazzi au fost de doua ori in situatia de a fi la un pas de accident!
Un accident grav a avut loc ieri pe soseaua Chitilei din Capitala. Doi batrani care se intorceau de la un parastas au murit dupa ce, masina in care se aflau a fost lovita in plin de o duba.
Fata statea pe un scaun improvizat, montat ilegal in masina, iar usa din spate a vehicului nu era asigurata. ... Microbuzul din care a cazut fata avea autorizatie sa transporte cel mult 15 pasageri dar cand a avut loc accidentul in masina erau mai multi, povestesc martorii.
Dupa cantareata Corina Bud, a carei masina a luat foc vineri in parcarea subterana a blocului in care locuieste, o alta vedeta are probleme cu masina. Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro.
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. ... Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa masina vedetei a fost grav avariata.
Clipe de groaza pentru 40 de persoane, care se aflau intr-un autobuz implicat intr-un accident in Prahova. Vehiculul, care efectua o cursa, s-a ciocnit cu o masina.
Doi frati de 16 si 17 ani dintr-o localitate din Vaslui au furat masina familiei si au plecat cu ea. Cursa lor teribilista s-a incheiat cu un accident in care, din primele informatii, unul dintre ei si-a pierdut viata.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Barbatul ranit a oferit cateva detalii despre autoturismul implicat in accident, el amintindu-si ca era vorba de o masina straina cu numere galben cu negru, probabil de Marea Britanie, iar zecile de politisti plecati in cautarea fugarului au reusit sa-l gaseasca in doar doua ore.
Accident cumplit in Sibiu. O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
Si-a ucis vecinul cu masina, dupa care a fugit si s-a ascuns de politisti. Asa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte fapta unui tanar din satul Talpa (comuna Candesti) implicat sambata seara, intr-un accident mortal petrecut in satul Lunca (comuna Varfu Campului).
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Trafic ingreunat in zona Pasajului Basarab din cauza unui accident auto Doua masini s-au ciocnit, luni dupa-amiaza, in apropierea Pasajului Basarab din Capitala.
Mai mult, "Il Luce" sustine ca parca a fost lovit intentionat, atat de tare a intrat tramvaiul in masina condusa de antrenorul roman. ... Antrenorul lui Sahtior sustine ca vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident si chiar este de parere ca omul a provocat intentionat accidentul.
Cantaretul Lino Golden a fost implicat intr-un accident grav, dupa ce ar fi intrat cu masina intr-un tramvai. Artistul a fost transportat la spital.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie.
Trei persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Simeria, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz in care se aflau noua persoane.
O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. O femeie insarcinata in 8 luni si sotul ei au fost spulberati de o masina scapata de sub control, care a ajuns pe celalalt sens de mers.
google-analytics.com